Toimitus

Tarjoamme nopean, turvallisen ja huomaamattoman kuljetuspalvelun mihin tahansa asiakkaidemme ilmoittamaan maahan. Tilaukset toimitetaan kahden työpäivän kuluessa.

EMS-toimitus (nopea toimitus ja mahdollisuus seurata tilausta verkossa)

Henkilöille, jotka haluavat nopeampaa palvelua, tarjoamme EMS-toimituksen. Yleensä se kestää viikon tilauksen toimituspäivästä, ja se lähetetään Express Mail Service -palvelulla. Muista, että tällaisen vaihtoehdon määräaika on kaksi viikkoa. Seurantakoodi tarjotaan tällaisille tilauksille, kun ne lähetetään.

Standard (Rekisteröity AirMail-toimitus)

Tällainen toimitus kestää yleensä kaksi-kolme viikkoa tilauksen lähetyspäivästä. Muista, että tällaisen vaihtoehdon määräaika on yksi kuukausi. Tilaukset lähetetään huomaamattomasti, kuten edellä mainittiin, ja jätetään postilaatikkoosi. Tämän postipalvelun toimittamia paketteja ei voi seurata.

Jokainen viikonloppuna tehty tilaus käsitellään seuraavana maanantaina. Saat automaattisen ilmoituksen sähköpostitse heti, kun tilauksesi on hyväksytty ja lähetetty.

Tilauksiasi ei käsitellä viikonloppuna. Odota kaksi työpäivää ennen kuin tilauksesi lähetetään.

Suuret tilaukset (yli 120 pilleriä) lähetetään kahdessa eri tilauksessa ja ne saapuvat eri päivinä. Geneeriset ja merkkilääkkeet toimitetaan erikseen ja ne saapuvat myös eri päivinä.

Toimitustakuu

Lähetämme tilauksesi uudelleen täysin ilmaiseksi, jos tilauksesi on vahingoittunut tai jos jokin osa tilauksesta puuttuu. Ota siinä tapauksessa yhteyttä meihin, jotta voimme lähettää uudelleen. Näin tarjoamme täydellisen ja tehokkaan palvelun.

 

Skip to toolbar