Ehdot ja edellytykset

Yleinen

Pyydämme sinua lukemaan ja tarkistamaan alla olevat ehdot huolellisesti ennen tälle sivulle siirtymistä. Käyttäessäsi tätä sivua hyväksyt nämä käyttöehdot. Jos et hyväksy niitä, pyydämme sinua poistumaan sivustolta ja jättämään huomiotta alla olevat tiedot.

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä ehtoja ja edellytyksiä kokonaan tai osittain milloin tahansa varoittamatta sinua. Näin ollen sinun tulisi aina tarkistaa tämä sivu, ennen kuin astut tälle verkkosivustolle tai käytät palveluitamme varmistaaksesi, että ymmärrät ehdot, joiden mukaisesti sinulle sallitaan pääsy.

Verkkosivustomme käyttö

Kun käytät tätä sivua, et saa muuttaa, jakaa, siirtää, jäljentää, lähettää tai myydä mitään tietoja, tavaroita tai palveluita, joita olet saanut tai katsonut tällä sivulla. Sinulla on kuitenkin lupa näyttää tai tulostaa tai ladata paperikopioita kaikista tällä sivulla olevista tiedoista omaan yksityiseen käyttöösi, kunhan et muuta sisältöä tai poista mitään omistusilmoitusta. Kaikki muu tällä sivulla olevien tietojen käyttö on kielletty ilman kirjallista suostumustamme.

Tietojen käyttö

Tällä sivulla saatavilla olevia tietoja ei ole tarkoitettu käytettäväksi minkään terveydentilan tai häiriön diagnosointiin. Varmista, että neuvottelet suoraan lääkärisi kanssa kaikista terveysongelmista, lääketieteellisistä ongelmista tai häiriöistä ja ennen kuin otat uusia lääkkeitä tai muutat juuri nyt käyttämiesi lääkkeiden annosta. Lue lääkkeiden mukana toimitetut tiedot huolellisesti.

Pidätämme oikeuden korjata tällä sivulla julkaistuissa tiedoissa olevat virheet tai kirjoitusvirheet, emmekä ole vastuussa vastaavista virheistä. Tietoja voidaan muuttaa tai päivittää ilman ennakkovaroitusta, ja tuotteiden ja palveluiden kustannuksia ja saatavuutta voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta.

IP

Meillä on tekijänoikeudet kaikkiin tällä sivulla oleviin tietoihin. Sinulla on oikeus tallentaa, ladata ja käyttää sivulla olevia tietoja yksityiseen käyttöön. Suostut olemaan kopioimatta tai jakamatta näitä tietoja kolmannelle osapuolelle ilman kirjallista suostumustamme.

Skip to toolbar